Ralph Martens Motorsport

Importeur en agent van merken als Scorpion helmen, Hit-Air airbagvesten, Modeka Motorkleding, Grip-Lock stuursloten en Verheul motorhoezen voor de Nederlandse markt

Scorpion EXO-R1 carbon air

Met de EXO-R1 heeft Scorpion helmen een helm die zich kan meten met de top. Scorpion rijders Fabio Quartararo (MotoGP) en Alvaro Bautista (WSBK) zijn al sinds lange tijd verbonden aan het Koreaanse merk en rijden mee in de top van de wereld. Nu is de EXO-R1 Air er ook in een CARBON versie. Met een gewicht van maar 1150 gram is het een lichtgewicht. Zelfs de Double D sluiting is gemaakt van Titanium. De helm is verkrijgbaar in 3 schaal maten XS-M, L en XL-XXL. Standaard geleverd incl een 2D Max vision dark smoke vizier (incl Tear-off) en een Pinlock120 clear lens. Ook het bekende Scorpion pomp systeem zit in de EXO-R1 CARBON Air. Prijzen starten vanaf €469,90

Scorpion EXO-R1 Carbon Air Solid

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Ralph Martens Motorsport

Thema door Anders Norén