Ralph Martens Motorsport

Importeur en agent van merken als Scorpion EXO helmen, Hit-Air airbagvesten, Modeka Motorkleding en Grip-Lock stuursloten voor de Nederlandse markt.

Scorpion EXO-COM intercom: PERFECT GEÏNTEGREERD IN jouw scorpion helm

Scorpion helmen komt nu ook met een eigen intercom systeem die perfect is in te bouwen in de nieuwe EXO-520 Air en EXO-930. De 2.0 Boost speakers met geïntegreerde microfoon zijn van zeer hoge kwaliteit. De EXO-COM kan een verbinding aangaan tot wel 4 personen met een ranch van 800 meter tussen rijders onderling. Het systeem is ook te bedienen met voice command middels Siri en Google. Het systeem maakt gebruik van Bluetooth 5.0. en heeft een gebruiksduur van tot wel 15 uur. Het EXO-COM intercom systeem is makkelijk instelbaar via de hiervoor speciaal door Scorpion ontwikkelde exo-com app (iOS en Android) voor op je telefoon.

Scorpion EXO-COM

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Ralph Martens Motorsport

Thema door Anders Norén